Csatlakoztunk a Pharmapolis Innovatív Élelmiszeripari Klaszterhez

A Pharmapolis Innovatív Élelmiszeripari Klaszter azzal a céllal jött létre, hogy az alapítók olyan jogi és természetes személyekből álló hálózatot alkossanak, akik profit-orientált, vagy non-profit alapon az élelmiszeripar és funkcionális élelmiszerek értéklánca mentén a kutatás-fejlesztési, innovációs potenciál maximális kihasználására, a hozzáadott érték növelésére törekszenek.
Mivel a klaszter célja többek között az élelmiszeripar és funkcionális élelmiszerek értéklánca mentén az innovációs potenciál maximális kihasználása, örömmel csatlakozott a Hygienic Magyarország a már 12 éve működő Pharmapolis Innovatív Élelmiszeripari Klaszterhez.

Bízunk benne, hogy a köztünk lévő szinergiák, rendelkezésre álló erőforrásaink és közös kommunikációnk hatékony együttműködést fog eredményezni a jövőben.

Tovább olvasom a bejegyzést a klaszter honlapján.

További hírek

Farmer Expo 2021

2021. augusztus 17-20. között került megrendezésre Debrecenben a 30. Farmer Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás. A Pharmapolis Innovatív Élelmiszeripari Klaszter a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási...

I. Szakmai Nap

2020. július 16.-án került megrendezésre az első, bemutatkozó szakmai napunk. Számos kivitelező cég vezetője és munkatársai érkeztek a régióból, hogy megismerhessék az FRP fali- és mennyezeti burkolatok rendszerét....

További hírek