Felhasználási Feltételek

Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat!

A Hygienic Magyarország Kft. (székhely: 4032 Debrecen, Kiss Sámuel u. 8.; adószám: 11153779-2-09; Cégjegyzékszám: 09-09-002903, nyilvántartja a Debreceni Törvényszék Cégbírósága) elkötelezett a weboldalt használók bizalmának megtartása iránt. A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek.

  1. Elfogadható használat

Kedve szerint fedezze fel a weboldalt és ahol ez lehetséges.

Ennek során, kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal használata a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy sértők. Kérjük, a használat során:
(a) ne sértse meg más személyiségi jogait;
(b) ne sértsen meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot;
(c) ne töltsön fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és
(d) semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldal sértetlenségét.

Tájékoztatjuk, hogy a Hygienic Magyarország a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról eltávolíthatja.

  1. Adatvédelem

Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed. Erről bővebben itt olvashat.

  1. Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

A Hygienic Magyarország által szolgáltatott tartalom
A weboldalon a Hygienic Magyarország által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a Hygienic Magyarország, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.

  1. Felelősség

A Hygienic Magyarország mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. A Hygienic Magyarország nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.

A weboldal a Hygienic Magyarország weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Hygienic Magyarországnak nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.

Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni a Hygienic Magyarország ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy a Hygienic Magyarország támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.

  1. Kapcsolat

A jelen weboldal üzemeltetője Hygienic Magyarország Kft. (székhely: 4032 Debrecen, Kiss Sámuel u. 8.; adószám: 11153779-2-09; Cégjegyzékszám: 09-09-002903, nyilvántartja a Debreceni Törvényszék Cégbírósága).

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén: (i) emailen info@higienikusburkolat.hu, (ii) telefonon 06 20 99 44 999 vagy (iii) postai úton 4032 Debrecen, Kiss Sámuel u. 8

Változások

A Hygienic Magyarország a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

  1. Irányadó jog és joghatóság

A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A Hygienic Magyarország nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.

A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket