I. Szakmai Nap

2020. július 16.-án került megrendezésre az első, bemutatkozó szakmai napunk. Számos kivitelező cég vezetője és munkatársai érkeztek a régióból, hogy megismerhessék az FRP fali- és mennyezeti burkolatok rendszerét. Ábel Csaba ügyvezető bevezetőjében kiemelte, hogy manapság nincsen aktuálisabb téma, mint a világot új feladatok elé állító vírushelyzetre adandó válaszok keresése. Bár az élelmiszer vagy gyógyszeriparban és az egészségügyben a higiéniai kérdések ezidáig is prioritást élveztek, az erre való törekvés rendszerint nagyon költséges, folyamatos felújítást igénylő, nem fenntartható. A kizárólagosan a Hygienic Magyarország által forgalmazott és szerelt FRP fali, és mennyezeti burkolatok erre jelentenek megoldást.

A rendezvény meghívott előadója Martin Švarc Csehországból érkezett erre az alkalomra, hogy cégcsoportjának képviseletében bemutassa az FRP burkolatokat – azok mikrobiólógiai megfelelősségét, technikai paramétereit, erősségeit – hangsúlyozva a termék élelmiszerbiztonsági alkalmasságát. A program zárásaként Ábel Szilárd és kollégái egy erre a célra kialakított bemutatóteremben a gyakorlatban is megmutatták a rendszer könnyű és gyors használatát.

További hírek

Farmer Expo 2021

2021. augusztus 17-20. között került megrendezésre Debrecenben a 30. Farmer Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás. A Pharmapolis Innovatív Élelmiszeripari Klaszter a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási...

További hírek