Exkluzív, fényes felületű FRP lapok a Nyíregyházi Jósa András Kórház hotelszárnyában

kórház higiénikus burkolat

A Master Good és annak tulajdonosa, a Bárány család társadalmi szerepvállalásának köszönhetően egy megújult, exkluzív kórházi hotelszárnyat hoztak létre a nyíregyházi Jósa András Kórház sebészeti tömbjének épületében.

A 2023. szeptemberében kezdődő kivitelezés során tizenhat emelt komfortfokozatú kórterembe és a hozzá tartozó fürdőszobába, valamint nővérszobákba, vizsgálókba, folyosóra kérték a különleges, egészségügyi szabványnak megfelelő világos bézs árnyalatú smooth glossy FRP lapokat. Ezeket a 2 mm vastag exkluzív megjelenésű lapokat kifejezetten egészségügyi intézményekbe, laborokba, gyógyszeripari helyiségekbe ajánljuk, ahol a tartósság és a tisztíthatóság alapvető követelmény. Ámbár a smooth glossy FRP lapok különleges megjelenése miatt nagyon szépen beilleszthetők akár luxus enteriőrökbe is.

Az átadó ünnepségen Bárány László, a Master Good cégcsoport tulajdonosa méltatta a kórházban végzett magas színvonalú szakmai munkát. Hangsúlyozta, hogy a gyógyintézmények felújításának feladatát ma már nem csak az államnak kell vállalnia.

Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a nagylelkű felajánlásnak.

További referenciák

FRP lapok a mobil röntgen autóban

Az FRP lapok újabb felhasználási területére mutatunk példát – ezúttal egy kishaszongépjármű rakterét alakították át mobil mellkas röntgen- tüdőszűrő és orvosi vizsgálatra alkalmas állomássá. Többnyire európai országokban találkozhatunk...

Tesztmunka az Organo-Pet telephelyén

A Nyugat-Magyarországi székhelyű Organo-Pet Kft. állateledel alapanyagok egyik legnagyobb magyarországi előállítója. Nagyléptékű beruházásuk előtt maguk szeretnék tesztelni termékeinket ipari – üzemi körülmények között. Számukra fontos, hogy a felületeket...

További Referenciák