FRP lapok a mobil röntgen autóban

FRP lapok auóban

Az FRP lapok újabb felhasználási területére mutatunk példát – ezúttal egy kishaszongépjármű rakterét alakították át mobil mellkas röntgen- tüdőszűrő és orvosi vizsgálatra alkalmas állomássá.

Többnyire európai országokban találkozhatunk azzal a praktikus megoldással, hogy teherautók rakterének belsejét borítják be utólagosan FRP lapokkal. Több oka is van annak, hogy ezt az anyagot választják erre a célra. Egyrészt könnyű a súlya, másrészt a lap üvegszáltartalma miatt strapabíró, harmadrészt pedig higiénikusan lehet tartani a belső rakteret. Ez különösen fontos szempont szokott lenni gyógyszeripari vagy élelmiszeripari szállítások esetében, ahol már a szállítás során nagy figyelmet fordítanak a tisztaságra.
A fotókon látható autó rakterébe a cégünk által forgalmazott 2,3 mm vastag FRP lapokat használtak fel. A lapok rugalmassága lehetővé tette a belső raktér íveinek lekövetését. Az eredmény pedig egy könnyen tisztán tartható, esztétikus belső tér lett.

További referenciák

Tesztmunka az Organo-Pet telephelyén

A Nyugat-Magyarországi székhelyű Organo-Pet Kft. állateledel alapanyagok egyik legnagyobb magyarországi előállítója. Nagyléptékű beruházásuk előtt maguk szeretnék tesztelni termékeinket ipari – üzemi körülmények között. Számukra fontos, hogy a felületeket...

További Referenciák