A higiénia alapvető, de nem mindegy ki által

Vannak olyan projektjeink, melyek azzal az érzéssel indulnak: „Na most mutasd meg!”

Egy korábbi kivitelező által felszegecselt, feldübelezett, illesztések nélküli FRP lapok, melyek vízzárók, szegélyek és fugázás nélkül kerültek fel egy helyiség falaira, kiábrándító látványt nyújtottak érkezésünkkor. Segítséget kértek, oldjuk meg a problémát. A Hygienic Magyarország Kft. elkötelezett, hogy a belga Polysto cég rendszerbeli anyagait, elemeit használja, mely tartósságot és higiéniát eredményez. Ez lehet, hogy drágább, de hosszú távon mindenképpen jobb befektetés.

A SPAR perbáli üzemének abból a szempontból egyik legnagyobb igénybevételű mosó helyiségében dolgoztunk, mely az állandó víz, meleg pára és fertőtlenítőszerek hatásának van kitéve.
A szendvicspanel falakat a további állapotmegóvás érdekében időszerű volt FRP lappal burkolni. A 2,3 mm vastag dombornyomott felületű higiénikus lapok a nagyobb igénybevétel miatt az oldalfalakra, míg a 1,5 mm vastag lapok a mennyezetre kerültek fel megfelelő dilatálással ellátva. A rendszer további elemei, mint a mennyezeti holkerek, sarok élvédők a sarkok és élek higiénikus burkolását hivatottak biztosítani elzárva a víz útját.
Megrendelőnk kérésére az oldalfalak további védelmére 30 cm széles polietilén fali eltartókat rögzíttetünk abban a magasságban, ahol a legtöbb ütés, karcolás érheti a falakat az üzemi tevékenység során.

Köszönjük a SPAR vezetésének pozitív visszacsatolását munkánkra vonatkozóan, melyet követően betekintést nyerhettünk a bicskei üzem magas szintet képviselő higiéniai belső tereire is, mely állapotot szeretnék a jövőben is fenntartani.
És higiénikus ipari burkolattal ellátni – immár szakszerűen.

További referenciák

Higiénikus fal- és mennyezetburkolat víziszárnyas üzemben

Újabb víziszárnyas feldolgozó cég választotta üzemébe a higiénikus FRP lapokat. A több évtizedes múltra visszatekintő kiskunfélegyházi cég víziszárnyas (liba, kacsa) feldolgozással foglalkozik. A szakaszos felújítást választva az üzemi...

FRP lapok a mobil röntgen autóban

Az FRP lapok újabb felhasználási területére mutatunk példát – ezúttal egy kishaszongépjármű rakterét alakították át mobil mellkas röntgen- tüdőszűrő és orvosi vizsgálatra alkalmas állomássá. Többnyire európai országokban találkozhatunk...

További hírek