TARAVIS – hosszútávú megoldás higiénikus ipari burkolattal

Taravis Baromfi és Élelmiszeripari Kft. sárvári üzem csomagoló részében 2011-ben már telepítettük a higiénikus ipari burkolat rendszerünket. 2022. márciusában pedig újabb megbízást kaptunk a baromfifeldolgozó vállalat kopasztó és zsigerelő helyiségének 1 200 m2 felületű mennyezet és oldalfal burkolására.
Meglévő szendvicspanel felületeiket a korábbi években többször is festékszórással próbálták meg higiéniailag elfogadhatóvá tenni. Viszont hosszútávú megoldást ez az eljárás nem jelentett. Elkerülendő az évenkénti költség- és energiaráfordítást, a higiénikus ipari burkolat mellett döntöttek.
A kivitelezés megkezdését egy nagyon alapos felület tisztítással kezdtük, eltávolítottuk a korábbi festékrétegeket. Ezután következett az FRP lapok felhelyezése. Az oldalfalakra ragasztással, míg a mennyezetre ragasztással és rejtett csavarozással történt a lapok rögzítése. A mennyezet és oldalfalal találkozásánál 90°-os sarkokba pedig PolySto íves holkereket helyeztünk fel. A falra helyezett FRP lapok sorolása szilikon H profilba került, kétszeres biztonságot nyújtva a nagynyomású takarító víz lapok mögé szivárgása végett.
Ezúton szeretnénk megköszönni a TARAVIS műszaki szakembereinek az összehangolt és segítőkész együttműködést.

További referenciák

Amikor megelőz bennünket a termék jóhíre

Vadfeldolgozó üzemben kiviteleztünk Nagy öröm volt számunkra, amikor a füzesgyarmati Sárrét-Vad Kft. ügyvezetője ismervén és látván más cégnél hogyan vált be az általunk forgalmazott és telepített higiéniai ipari...

FRP lapok a kamionmosóba

A higiénikus burkolatok újabb felhasználási területére mutatunk most példát. Az üvegszállal erősített poliészter lapokkal 2020. októbere óta dolgozunk folyamatosan a Master Good cégcsoport petneházi és kisvárdai élelmiszeripari üzemeiben....

További Referenciák