FRP panelek

Az FRP (Fiberglass Reinforced Polyester) egybefüggő, üvegszállal erősített – ezáltal kiváló szilárdságú – paneleink felületén nincsenek repedések, felületeik nem korrodálódnak és a táblák közti speciális eljárással készült és felhasznált fugázóanyag is szavatolja a higiénikus környezetet.

Amiben fal és mennyezet burkoló paneljeink egyedülállók a piacon:

  1. Higiéniai tisztítás: felületéből adódóan lényegesen kevesebb tisztítószert kell használni, legyen szó akár habosított tisztítószerről akár fertőtlenítőszerről. A speciális domborított felület miatt ezen anyagok hosszabb ideig tapadnak meg a felületén, ezáltal hatékonyabban tartja távol az összes szennyeződést.
  2. Tartósság: a felragasztott burkolati anyag lényegesen nagyobb fizikai ellenállást tanúsít, mint a csempe, a gipszkarton, vagy a szendvicspanel héjazata. Az FRP rendszer 150 bar magas víznyomású sterimobbal is tisztítható. Speciális élvédőivel, fali ütköző gátlókkal – falvédőkkel több évtizeden át meg tudjuk védeni az anyag karcmentességét.

Az FRP burkolatok törésállósága is kimagasló, az eddig használt burkolóanyagok értékeinek sokszorosa.

A tesztek kimutatták, hogy az FRP burkolat valóban a higiénián alapszik, mert felületein jóval kisebb arányban tapadnak meg a fent említett baktériumok.

A termék VOC kibocsátásra vonatkozó francia szabályozás szerint A+ besorolású, illetve rendelkezik Greenguard Gold tanúsítvánnyal. GREENGUARD Gold tanúsítási szabvány vegyi anyagokra vonatkozó egészségügyi kritériumokat tartalmaz, és alacsonyabb VOC-kibocsátási szintet ír elő annak biztosítása érdekében, hogy a termékek elfogadhatóak legyenek az olyan környezetben is, mint az iskolák és az egészségügyi létesítmények. Minden tanúsított terméknél felülvizsgálják a gyártási folyamatot és rutinszerű vizsgálatokat végeznek a beltéri környezetre gyakorolt minimális hatás érdekében.
A GREENGUARD Gold tanúsítvány azt jelenti, hogy a termékek úgy készültek, hogy hozzájáruljanak a biztonságosabb, egészségesebb levegőhöz.

Az FRP fali- és mennyezeti burkolatokat a Hygienic Magyarország -mint kizárólagos magyarországi forgalmazó- által biztosított minősített kivitelezők építhetik be betartva a rendszer előírásait. Kivitelezés ragasztástechnológiával, kémiai hegesztéssel, fugatechnológiával, vágással, gérvágással történik.

A Hygienic Magyarország Kft. a fal és mennyezeti burkolatok forgalmazásán és kivitelezésén felül, számos kiegészítővel tudja még hatékonyabbá, higiénikusabbá tenni az Ön cégének üzemi területét, vagy annak közösségi tereit. A mennyezeti professzionális IP védett világítótestek saját rendszerünkkel teljesen kompatibilisek, így azok beépíthetők az FRP rendszerrel burkolt helyiségekbe. Hűtőházak, hűtőkamrák ajtajainak FRP lappal történő palástolására is vannak szakmai megoldásaink.

Letölthető termék adatlap

Termék tulajdonságok

Vegyileg ellenálló
Baktérium és gombataszító
Ütés és karcálló
Gazdaságos
Víz és szennyeződés álló
Könnyen tisztítható
Könnyen javítható
Hőtűrés  -60 - + 80 °C
Felrakható: csempére, szendvics panelre, gipszkartonra, vakolatra
Graffiti védett és antisztatikus
Nem színeződik
Nem vesz fel szagokat
Nem korrodálódik
Standard Euro Class E
Hosszú élettartam
Bontás nélküli kivitelezés
Minden RAL színben kapható standard RAL 9016=higiénikus fehér

További termékek

Mennyezeti elemek

Függesztett álmennyezethez használt kiváló szilárdságú 2,3 mm vastagságú FRP lap, üvegszállal erősített így évek múltán sem hajlik meg. Kiváló szilárdságú paneleink felületén nincsenek repedések, felületeik nem korrodálódnak, könnyen...

Bővebben a termékről

Ipari ütközésvédelem

Hygienic Magyarország többféle méretben kínál üzemekben, raktárakban, folyosókon alkalmazható ipari ütközésvédelmi megoldásokat. Árumozgatás során gyakran jelent problémát a targoncák villája/ oldalpanelje vagy kézikocsik által okozott falsérülések, melyek maradandó...

Bővebben a termékről

Csőátvezetés

Feldolgozó üzemekben lévő összes különböző csőátvezetés megfelelő tömítése higiéniai szempontból az egyik legfontosabb és egyben legnehezebb feladat. Hiszen a falakon, mennyezeten vagy akár a padozaton lévő tömítetlen rések...

Bővebben a termékről
További termékek