Ipari ütközésvédelem

Hygienic Magyarország többféle méretben kínál üzemekben, raktárakban, folyosókon alkalmazható ipari ütközésvédelmi megoldásokat.

Árumozgatás során gyakran jelent problémát a targoncák villája/ oldalpanelje vagy kézikocsik által okozott falsérülések, melyek maradandó nyomot hagynak a falakon, falburkolatokon vagy akár a szendvicspaneleken. Ütközésvédelmi szegélyeink, ütköző eltartók ezekre a problémákra nyújtanak hosszútávú megoldást.

A speciális anyagösszetételű előre gyártott lábazati elemek anyagösszetétele: poliészter gyanta, kvarcgranulátum keveréke. Ez a monolitikus anyag rendkívül ütésálló, több mint kétszer erősebb, mint a beton (C25/30). Vízálló, könnyen tisztítható, felülete sima és nem porózus. Az egyedülálló összetétel lehetővé teszi a Salmonella, E.coli és Listeria fertőzések megelőzését. Éppen ezért élelmiszeripari üzemekben kifejezetten kedvelt szegélynek számít. Nem utolsó sorban pedig gyorsan lehet felhelyezni a kívánt helyre.

Szegélyeink padozattól számított 300 / 400 / 500 mm magasságban védik a falat. A szegélyeket acél tüskével erősítjük a padozathoz és speciális ragasztóval a falhoz.

Extra védelem a szegélyeknek

Éles tárgyak által okozott sérülésekre további megoldást jelentenek a szegélyekre felrakott polietilén rugalmas ütközők. Az erős ütésvédelem főleg a nagy forgalmú terekben ajánlott, ahol állandó a falak, szegélyek sérülési lehetősége. Kórházakban a kerekeságyak, kerekesszékek vagy a raktárakban, üzemekben az árumozgatáshoz használt eszközök (targoncák) által okozott ütközésekre ideális megoldást jelenthet a lábazati elemekre felhelyezett ütköző.

Letölthető termék adatlap

További termékek

FRP panelek

Az FRP (Fiberglass Reinforced Polyester) egybefüggő, üvegszállal erősített – ezáltal kiváló szilárdságú – paneleink felületén nincsenek repedések, felületeik nem korrodálódnak és a táblák közti speciális eljárással készült és...

Bővebben a termékről

Mennyezeti elemek

Függesztett álmennyezethez használt kiváló szilárdságú 2,3 mm vastagságú FRP lap, üvegszállal erősített így évek múltán sem hajlik meg. Kiváló szilárdságú paneleink felületén nincsenek repedések, felületeik nem korrodálódnak, könnyen...

Bővebben a termékről

Csőátvezetés

Feldolgozó üzemekben lévő összes különböző csőátvezetés megfelelő tömítése higiéniai szempontból az egyik legfontosabb és egyben legnehezebb feladat. Hiszen a falakon, mennyezeten vagy akár a padozaton lévő tömítetlen rések...

Bővebben a termékről
További termékek