TARAVIS az innovatív megoldást választotta

higiénikus ipari burkolat

A 2011-ben alapított Taravis Baromfi és Élelmiszeripari Kft. Sárváron található vágóhídja, a magyarországi broilercsirke-vágóhidak között a harmadik legnagyobb vágószámot produkáló üzem. A korszerű vágóhídi technológiával felszerelt üzem csomagoló részében a meglévő szendvicspanelen megjelenő sérülések és rozsdafoltok az évek múlásával szinte várható volt, hogy megjelennek. A Gallus csoport menedzsmentje az innovatív megoldást választotta és a kritikus részeket időtálló, üvegszállal erősített, domború felületű FRP lapokkal burkoltatta.

Az audit előtt álló cég gyors és rugalmas megoldást várt a problémára – közel 160 m2 felületre (oldalfal és mennyezet) került fel higiénikus ipari burkolat. Bár a kivitelezési munkát nehezítette, hogy a pódium miatt nehezen megközelíthető helyen kellett a kollégáknak helytállniuk, de a végeredmény kárpótolt mindenkit.

Örömmel tölt el bennünket, hogy eddigi kivitelezéseink közül ez az első olyan, melyet debreceni székhelyünktől távol Nyugat-Dunántúlon végeztünk.

További referenciák

FRP lapok a mobil röntgen autóban

Az FRP lapok újabb felhasználási területére mutatunk példát – ezúttal egy kishaszongépjármű rakterét alakították át mobil mellkas röntgen- tüdőszűrő és orvosi vizsgálatra alkalmas állomássá. Többnyire európai országokban találkozhatunk...

Tesztmunka az Organo-Pet telephelyén

A Nyugat-Magyarországi székhelyű Organo-Pet Kft. állateledel alapanyagok egyik legnagyobb magyarországi előállítója. Nagyléptékű beruházásuk előtt maguk szeretnék tesztelni termékeinket ipari – üzemi körülmények között. Számukra fontos, hogy a felületeket...

További Referenciák